вторник, 18 февруари 2014 г.

Sharon Stone искала да умре на 20 години

Звездата претърпяла злополука, след която качила доста килограми. Мъжете я заглеждали и това я потискало до такава степен, че дори мислила за смъртта.
55-годишната актриса наддала над 20 килограма в следствие на лечение. Тя признава, че мрази вниманието, което предизвиквала по закръглената си фигура.

Дамата открито споделя в новият брой на сп. "Shapе": "Когато бях на 20 години и след инцидента, който претърпях по време на езда, ми предписаха кортизон. Качих около 20 излишни кила. Приличах малко на Анна Никол Смит - с тънка талия, големи гърди и голям задник. Навсякъде, където отидох мъжете бяха луди по тялото ми. Исках просто да умра, така станах интроверт."

Стоун, която има трима осиновени сина - Роан на 13, Леърд на 8 и Куин на 7, не крие, че се е борила и с остаряването. Много пъти е плакала и не можела да свикне с мисълта и начина, по който се променяла с времето.

Шарън разкрива още: "Имаше момент в живота ми около 40-те, когато отивах в банята с бутилка вино, заключвах вратата и си казвах: "Няма да изляза докато напълно не приема начина, по който изглеждам сега.". Поглеждах лицето си в огледалото, гледах и тялото си и виках и плачех, толкова дълго... Тогава си мислих, че искам да остарея като танцьор. Да мога да поддържам тялото си във форма."





Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: