понеделник, 24 февруари 2014 г.

"The Lego Movie" все още No:1

Анимацията е най-обичаната лента тази зима. Това показват резултатите на бокс-офисите. Само за три дни филмът събра приходи от 32 милиона долара.
"The Lego Movie" само за няколко дни надмина всички конкуренти. "3 Days to Kill" събра продажби едва от 12,3 млн. долара, а "Pompeii" от 10 млн. долара. Това ги направи съответно на второ и трето място в класацията. В сравнение с филма за "Лего" цифрите са изключително ниски, но са нормални за февруари.

Наблюдаваше се значителен спад на интереса този уикенд към "Robocop" и "The Monuments Men". Те останаха на четвърта и пета позиция. Първият прибра 9,4 млн. долара, а проектът на Джордж Клуни взе около 8 милиона. 

"Last Night" остана на шесто място с печалба от 7,4 милиона долара. Според информация на "TV Guide" се забелязва намаление от гледаемостта с 70%  в сравнение с миналата седмица, когато беше нейният дебют. Въпреки този факт годината се оказва доста успешна за Kevin Hart, защото това е вторият филм с негово участие, който е в бокс-офисите. Комедията "Ride Along" стана седма в класацията с приходи от 4,7 млн. долара.

Разбира се, "Frozen" също заема челно място. Продукцията на Дисни е 15-та седмица в кината и е на осмо място в чарта за най-гледани филми този сезон. Деветото и десето място делят "Endless Love" с 4,3 млн. долара и "Winter's Tale" с 2,1.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: