понеделник, 3 февруари 2014 г.

Bruno Mars и RHCP разтърсиха Super Bowl

Освен победата за "Seattle Seahawks" снощи беше изключителна вечер и за музикантите, които се раздадоха докрай. Публиката беше взривена от общото им изпълнение. 
В почивката на мача на сцената се качи хор от малки деца, който пя част от песен на Бруно. Минути по-късно той засвири солов сет на барабани, в който имаше и дъбстеп елемент. След това се появи бенда начело с брата на Марс - Eric Hernandez.

Момчетата дадоха душата си, показаха класа, стил и хубава музика. Първото парче беше "Locked Out Of Heaven", а танците на "Treasure" бяха заразителни. Разбира се, най-дългоочакваната изненада от всички беше общото изпълнение на певеца с американската рок банда.

"Red Hot Chili Peppers" представиха хита си “Give It Away Now”, което определено се хареса на зрителите. Това, което размекна меломаните беше “Just the Way You Are", преди която организаторите пуснаха клип на военни от различни бази по целият свят, които поздравиха семействата и близките си с романтичната балада. Тук можете да гледате цялото участие на поп звездата и рокаджиите: http://www.youtube.com/.

След кончината на Филип Хофман в средата на Super Bowl имаше петминутен трибют в памет на известния актьор. Това допълнително разчувства публиката.

По традиция грандиозното събитие завърши със 15-минутно светлинно шоу с фойерверки. 




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: