петък, 14 февруари 2014 г.

U2 ще свирят на "Оскар"-ите

Бандата ще изпълни песента посветена на Нелсън Мандела в "Dolby Theatre" на 2-ри март. Момчетата за първи път ще представят парчето пред публика.
Ирландската група ще дебютира с "Ordinary Love" в Л.А. Организаторите Craig Zadan и Neil Meron потвърдиха новината и казаха, че U2 ще представят проекта, който бе написан специално за "Mandela: Long Walk to Freedom".

Преди броени дни бандата пусна в интернет друг свои хит "Invisible" като целта беше сумата от продажбите да отиде в помощ на хора болни от СПИН.

Парчето на рокаджиите ще се състезава за "Оскар" в категорията "Най-оригинална песен" заедно с Pharrell Williams и "Happy", която стана саундтрак към "Despicable Me 2". В надпреварата участват още "Let It Go" от филма "Frozen", "The Moon Song" на Karen O, която беше избрана за песен към лентата "Her".

По-рано този месец рапърът също обяви, че ще се включи в програмата на 86-тата церемония по връчването на престижните награди на Американската филмова академия. Водещ на проявата ще бъде Ellen DeGeneres.

Demi Lovato, която записа "Let It Go", няма да пее на "Оскар"-ите, защото ще бъде на турне и има концерт във Вирджиния по същото време. Вместо нея сингъла ще бъде изпълнен от Idina Menzel.

42-годишната актриса написа в социалните мрежи: "Това наистина се случва. Ще пея на "Оскар"-ите. Нереално! Благодаря на семейството, което създаде "Frozen" и на продуцентите на събитието за тази невероятна възможност.".





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: