понеделник, 31 март 2014 г.

Пускат албум с нови песни на Michael Jackson

Компилацията ще излезе през май. Тя ще съдържа осем парчета на покойният Крал на поп музиката. Главният продуцент на проекта е Timbaland.
Албумът ще носи името "Xscape". В него ще има някои от последните и нечувани до този момент песни на Джексън, които са били съхранени в личните му архиви. Това обяви днес лейбъла "Epic Records" на официалният си сайт.

Директорът на компанията L.A. Reid е поел отговорната задача да ръководи проекта, който трябва да се излезе на пазара на 13 май.

Той сподели: "Майкъл остави зад себе си някои музикални представления, които имаме честта да покажем. Заедно с музикалните продуценти, с които е работел и с тези, с които е имал голяма желание да си партнира, имаме удоволствието и привилегията да представим тази музика на света.".

Timbaland е главният продуцент, но Rodney Jerkins, Stargate, Jerome 'Jroc' Harmon и John McClain също участват в предстоящата компилация.

L.A Reid допълва: "''Xscape" продължава традицията на Кралят албумът да носи името на една от песните в него. Пилотният сингъл е написан от самият Jackson, а е продуциран от Jerkins, който записал оригинала с певеца.".

Музикалната компания ще пусне луксозното издание като в него ще бъдат включени всички записи без промяна от първоначалната им версия. 

Съвсем наскоро пък "Sony" използва част от песента "Slave to the Rhythm" в своя реклама.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: