четвъртък, 7 август 2014 г.

"Бързи и яростни 7" излиза през април 2015-та

На 3-ти април следващата година всички фенове ще могат да видят развръзката на екшъна. Тази част ще е много специална, тъй като покойния Пол Уокър ще бъде заменен от брат си. 
На 30 ноември 2013-та по ирония на съдбата след автомобилна катастрофа си отиде известният и обичан американски актьор. Той завинаги ще остане в сърцата на колегите, близките и разбира се не на последно място на почитателите си. 

След нелепият инцидент продуцентите на мащабната продукция се колебаха дали да продължат снимките по седмата част и каква да е развръзката в нея. В крайна сметка те решиха, че най-достоен да замести Пол е по-малкия му брат - Коуди.

Целият свят се вълнува да види филма, който е последния проект на легендарния Уокър преди смъртта му. Той е изиграл голяма част от опасните и екшън сцени и за това няма да се налагат драстични промени в сценария. Лентата, която беше планирала да излезе на 10-ти април ще бъде в кината седмица по-рано. 

Въпреки че от "Universal Pictures" не са обяснили какво е предизвикало пускането на "Бързи и яростни 7" на големия екран с няколко дни преднина, филмовите критици в САЩ считат, че причината е в това, че в същия месец ще се появят много други по-големи продукции. 

В началото на юли екипа на трилъра обяви: "Сагата продължава на 3-ти април 2015-та. Всички с нетърпение очакваме тази дата."

Вин Дизел наскоро написа в социалните мрежи: "Скоро идва седмата част. В живота ни има промени, които ни променят завинаги. Нищо не би било възможно без теб... силата, убеждението и доверието идва от вас и аз знам, заедно направихме Pablo горд."





Няма коментари: