вторник, 12 август 2014 г.

James Arthur идва в България

Певецът ще дойде за първи път у нас. Това ще стане на 14 септември в София, когато ще се включи в програмата на "Coca-Cola Happy Energy Tour".
Музикантът, който спечели британският "X Factor", ще излезе на една сцена с родните ни изпълнители Криско, Мария Илиева, Жана Бергендорф, Михаела и Вензи, Рафи и Кристо, Ангел и Моисей.

Червенокосата певица лично съобщи новината в социалните мрежи, че отново ще види колегата си и то на наша земя. Както знаете след шоуто в България, Жана отиде в Лондон, където се срещна с британеца. "Йеееее!!! Нямам търпение да го видя отново - този път на "Coca-Cola Happy Energy Tour". Отсега да си знаете - концертът с James Arthur ще е в София на 14-ти септември :*", написа победителката във втория сезон на музикалното предаване.

James, който стана популярен с кавъра си на "Impossible" и "Recovery", в момента е на европейско турне. Наскоро беше в Естония, Португалия, Испания, Чехия. Преди броени часове публикува видео във фейсбук, в което кани всички меломани на концерта му в София. 

Част от коментарите на българските почитатели на Артър под клипа за участието му в столицата бяха следните: "ОМГ, не мога да повярвам, една мечта ще стане реалност. Джеймс Артър, обичам те толкова много, нямам търпение." "Моля ви, кажете ми, че това не е някаква шега! Нямам търпение, ще се видим там.", пише друга запалена фенка. 

За повече подробности около проявата можете да следите страницата на "Кока-Кола": https://www.facebook.com/.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: