сряда, 20 август 2014 г.

Алекс Сърчаджиева напусна театъра

Тази новина съобщи лично тя на приятелите си в социалните мрежи. Нещо повече - бившата актриса нарече ръководството на Театъра на армията "некадърници". 
До скоро Алекс съчетаваше умело постановките и ангажиментите си в телевизионните формати. Уви, след осем години на театралната сцена, тя я напусна за неопределен период.

За никого не е тайна, че парите в медиите са много повече от тези в театъра. Дали обаче само това е причината за внезапното решение на Сърчаджиева. „Вече не съм част от трупата на Театър Българска Армия! Напуснах. И сега се чувствам като преродена. Свободата Санчо е на върха на копието”., споделя жената на Иван Ласкин във фейсбук. 

Според някои колеги на актрисата, тя не се е разбирала с директорите на театър "Българска армия". Ето защо дамата използва и по-груби думи: "Не ми пука! Имам един живот и няма да си позволя да завися от некадърници!!!”.

Дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков. Започва като водеща в младежкото музикално предаване „Мело ТВ Мания“. От 1 септември 2006 година е назначена на щат в театър „Българска армия“. Играе в различни пиеси като по известни са: „Ножица — трепач“, „Процесът срещу Дон Жуан“, „Чайка“ и други. Има участия и в няколко филма, като за филма „Шивачки“ е номинирана за награда за главна женска роля. 

В последните няколко години блондинката водеше предавания като "Фермер търси жена", "Биг Брадър", "Денсинг старс". Все още не са ясни бъдещите й творчески планове.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: