понеделник, 25 август 2014 г.

Вижте победителите от видео наградите на МТВ

Бионсе, Майли Сайръс и Кейти Пери спечелиха най-много статуетки на церемонията в "The Forum in Inglewood". Амбър Роуз и Роуз МакГоуън бяха с най-придизвикателни тоалети. Джей Ло пък беше една от най-стилните дами на събитието. 

Пери прибра приз за най-добро женско видео за "Dark Horse". Тя излезе на сцената заедно с рапъра  Juicy J, който също участва в проекта. 

Сайръс за разлика от миналата година, когато накара целия свят да говори за придизвикателното й поведение с Robin Thicke, бе скромно облечена в черен панталон и черно бюстие. Певицата грабна статуетка за видео на годината за "Wrecking Ball" и го посвети на бездомните младежи. Тя изпрати момче на име Джеси да вземе наградата от нейно име. "Има над 1,5 милиона бездомни младежи в САЩ. Знам това, защото аз съм един от тях. Ако искате да направите промяна моля посетете профила на Майли във фейсбук. Мечтата, която имаш е за теб, но когато станат общи, тогава стават реалност"., допълни той. 

Бионсе взриви публиката с 15-минутен микс от песни. Една от най-емоционалните части беше тази, в която пее за малката си дъщеричка, която също присъства на проявата. Тук можете да гледате цялото й представяне: http://www.mtv.com/. Тя спечели "Michael Jackson Video Vanguard Award" и през сълзи каза: "Благодарна съм, нямам какво да кажа. Изпълнена съм с толкова много благодарност. Благодаря на Бог и на всички вас. Обичам ви - Blue, любими, фенове, МТВ."

Ed Sheeran и "Fifth Harmony" също бяха отличени за "Най-добро мъжко видео" и "Артист на публиката". 

Ariana Grande, Nicki Minaj и Jessie J откриха церемонията с "Break Free", "Anaconda" и общото им парче Bang Bang". Sam Smith изпълни "Stay With Me", а "Маroon 5" - "Maps". Iggy Azalea и Rita Ora за първи път представиха пред публика "Black Widow".

Вечерта имаше няколко по-силни и емоционални момента. Когато рапъра Common помоли за едноминутно мълчание в памет на актьора Робин Уилямс и младежа Michael Brown, който беше застрелян от полицай във Фъргюсън в началото на месеца. 

На следния линк пък можете да разгледате най-интересните и не-толкова сполучливите тоалети от Червения килим: http://www.billboard.com/.

Ето и пълния списък с победителите в категориите: 

"Видео на годината" - "Wrecking Ball", Miley Cyrus
"Най-добро хип-хоп видео" - "Hold On (We're Going Home)", Drake featuring Majid Jordan
"Най-добро мъжко видео" - "Sing", Ed Sheeran
"Най-добро женско видео" - "Dark Horse", Katy Perry featuring Juicy J
"Най-добро поп видео" - "Problem", Ariana Grande featuring Iggy Azalea
"Артист на публиката" - Fifth Harmony
"Най-добро рок видео" - "Royals", Lorde
"Най-добър текст"- "Don't Stop", 5 Seconds of Summer
MTV Clubland Award - "Stay the Night", Zedd featuring Hayley Williams
Michael Jackson Video Vanguard Award - Beyonce






Снимка - http://pagesix.com/

Няма коментари: