понеделник, 18 август 2014 г.

Lady Gaga се омъжва в Космоса

Певицата планира да се врече във вярност на Taylor Kinney в началото на следващата година. Освен това тя иска да е на специално място - извън планетата Земя. 
След нестандартните визии и костюми, сега Лейдито има друг мерак - да се омъжи в Космоса. 28-годишната изпълнителка иска да каже "Да" на 33-годишния си приятел докато са на борда на "Virgin Galactic". Това е компания собственост на Сър Ричард Брансън, която срещу достъпни суми предлага космически пътешествия (средно от около 200 000 щатски долара).

Близък до двойката споделя пред в-к "Daily Star": "Гага и Тейлър иска да дадат обет за цял живот и считат, че пространството дава добра възможност това да се случи. Това ще подхожда на стила й. Не е типично да има малка и консервативна сватба. Разбира се, церемонията ще е малко симулативна, защото няма да има свещеник. Те не се вълнуват от тези традиции, а по-скоро искат да се врекат във вярност един на друг."

Звездата ще отдели 250 хиляди долара за място и тя няма търпение да дойде момента, в който да разпространи посланието на любовта. 

Гага казва: "Шоу в космоса е такава чест за мен. Искам да предизвикам себе си да изляза с нещо, което не само ще ни свърже заедно, но също така ще носи послание за любов, която ще взриви отвъдното." 

Междувременно стана ясно, че дамата ще получи бонус и едното място ще бъде безплатно. Въпреки това, влюбените месец преди събитието ще преминат тестове, за да бъдат сигурни, че телата им ще издържат на промените в атмосферното налягане, а тя иска и да пее там. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: