понеделник, 4 август 2014 г.

Никол Кидман яде всичко

Актрисата призна, че не спазва диети. Разбира се, тя се съобразява с количеството, но не си налага строг режим и похапва, каквото си пожелае.
47-годишната дама сподели пред "Los Angeles Times", че няма строг режим на хранене. Тя ядяла това, което иска, но със сигурност имала мярка. 

"Със сигурност нямам таен режим. Искаше ми се да имах. Не съм толкова строга към диетите. Ям всичко, но в умерени количества.", казва Кидман. Тя допълни, че по същия начин процедира и с фитнеса. Не е толкова стриктна, но гледа да се забавлява докато спортува.

Никол се опитва да прави упражнения и намира време за тях въпреки активния си начин на живот. Например блондинката кара колело по време на почивки или изкачва върхове със семейството си. 

Актрисата не крие, че залата не е любимото й място, но професията й изисква да изглежда винаги добре. За това тя намира алтернативни начини за поддържане на външния вид. 

"Сигурна съм, че много работещи майки ще потвърдят колко е трудно да се грижиш за семейството и същевременно да спазваш диета и да правиш упражнения. Това е причината да съм фенка на всички видове спорт. Бягам, карам колело, правя йога. Това го правя, когато мога и където мога. Без значение къде се намирам по света. Ние се опитваме да го правим всички, като семейство. Много по-лесно е и приятно.", разкрива още австралийката.





Няма коментари: