четвъртък, 14 август 2014 г.

"Godzilla 2" излиза през 2018-та

Въпреки слуховете, че продукцията няма да има продължение, се оказа, че такова все пак ще има. Официалната премиера е насрочена за 8-ми юни 2018-та година.
След успеха на първата част, която излезе по-рано тази година, директорите от "Legendary Pictures" анонсираха нова дата за втората.

Филмът стана любим на критици и киноманиаци. В него участват Bryan Cranston, Aaron Taylor-Wood и Elizabeth Olsen. Локациите, на които са заснети кадрите в лентата са  Америка, Хаваите и Япония. 

Франчайзингът на "Годзила" е един от най-стабилните в света. Направени са над 28 филма в Япония и едва пет в САЩ. Последният японски филм "Godzilla: Final Wars" получи смесени отзиви. Последната американска версия на Roland Emmerich, която се появи през 1998-ма, беше остро критикувана и беше в годишните антинагради "Златни малинки". Ето защо сега екипа се радва, че обществото одобрява най-накрая някой от многобройните проекти за динозавъра.

Gareth Edwards ще бъде отново режисьор на продължението. Той е сравнително непознат в сферата на киното, до този момент е ръководил британския научно-популярен "Monsters", който беше направил добро впечатление на филмовите критици. 

От продуцентската компания обявиха и излизането на самостоятелен "Star Wars" филм, който трябва да е готов през 2016-та. Освен това планират предистория на "King Kong", която вероятно ще бъде озаглавена "Skull Island" и ще е пряка конкуренция на "Godzilla 2".





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: