вторник, 5 август 2014 г.

Rita Ora работи с Will I Am по новия си албум

Певицата сама обяви новината, че в предстоящия й нов проект ще се включи известния музикант и продуцент. Албумът й трябва да излезе по-късно тази година. 
23-годишната изпълнителка разкри, че ще работи с фронтмена на "Black Eyed Peas". Тя публикува снимка с него в "Instagram". На фотоса личеше, че са в студио, а текста под него беше: "Снощи. Ох, какво приготвямеее. Толкова съм развълнувана. @iamwill. (sic).''

Това не е първият път, когато двамата ще си партнират. Преди две години Will помогна в създаването на дебютния диск на Рита. В компилацията дори имаше тяхна обща песен "Fall In Love". 

В новият проект на Ора ще вземат участие още Jay-Z и Prince. За съжаление обаче младата дама се чувства все още неуверена, след като бившия й приятел Calvin Harris, с когото записаха "I Will Never Let You Down", й забрани да издава, каквито и да е било парчета, по които са работели заедно. 

Според близки на блондинката, известния диджей бил направил доста песни, които тя да включи в компилацията си. Сега обаче те ще бъдат собственост на музиканта, който ще реши на кои изпълнители ще даде възможност да участват в тях. 

Заглавие за албума на британката още няма, не се знае и точната дата за излизането му на пазара, но със сигурност това ще стане до края на тази година.





Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: