четвъртък, 21 август 2014 г.

Джей Ло анонсира първата си книга

Певицата ще издаде първото си четиво в края на тази година. Това обяви тя в социалните мрежи преди броени часове. Книгата ще носи името "True Love". 
Изпълнителката, която се появява понякога и на големият екран, анонсира четивото, което ще е посветено на живота й. Феновете са в очакване да научат повече подробности за връзките й с известните мъже като P.Diddy, Бен Афлек, Марк Антъни. 

Според "Penguin Publishing", тя ще наблегне най-вече върху двугодишния период - преди и след появата на децата й. Дамата иска да покаже на света как през това време се е развивала като артист и майка, с какви предизвикателства се е сблъсквала, какви са били най-големите й страхове и как е станала по-силен човек. 

В съобщение до пресата издателството допълва:"Книгата ще покаже няколко интимни снимки, които никой до този момент не е виждал. "True Love" ще представлява нещо като дневник, който ще представи житейски уроци, спомени, ще покаже истории за самовладеенето, самоанализа, преоткриването и устойчивостта на Джен."

В последните няколко години Лопес имаше бурен личен живот. Разведе се с бащата на близнаците й. Започна да излиза с танцьора си Каспър Смарт, с когото също пътищата им се разминаха. 45-годишната звезда стана съдия в "American Idol" и пусна осмия си студиен албум "АКА".

Книгата й ще се появи на пазара на 4 ноември, а почитателите на певицата вече нямат търпение да я държат в ръцете си. 




Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: