понеделник, 11 август 2014 г.

Силвестър Сталоун: Старите актьори не трябва да се пенсионират

Актьорът призовава възрастните си колеги да не спират да се занимават с кино, защото феновете имали нужда от тях. 

Ветеранът, който съживи кариерата си с трилогията "The Expendables", разкрива, че е изключително зает и не мисли за пенсиониране, както например Джак Никълсън. 

Сталоун сподели пред американското радио "Wenn": "Възрастта е състояние на умa. Когато забравиш на колко си години е най-прекрасното нещо. Разхождаш се в мъгла. Тогава наистина не знаеш на колко години си и е супер. След това гледаш пиян цяла вечер "Teletubbies". Аз не съм готов да си седя вкъщи и да си играя с кучетата по 12 часа на ден. Така че продължаваме."

"Не забравяйте, че в стария водевил имаше бастун, който ви грабна от сцената. Е, аз чакам докато те просто не ме изритат и това е. Актьорите не искат да се пенсионират. Те обикновено са принудени да се пенсионират и това е тъжно, защото те могат да се справят по-добре с напредването на възрастта. По-трудно запомнят репликите, но знаят, че са добри в това, което правят.", обяснява още Роки.

Според Силвестър, артистите са пораснали деца и те винаги умират по два пъти. Първата смърт била тази да се откажеш от кариерата си или творческата кончина, а физическата била неизбежна.

"Мисля, че всеки трябва просто продължава и да мисли, че ще се справи. Мисля, че този жанр се разраства и телевизията осигурява повече алтернативни възможности за второстепенни проекти за актьорите на години.", допълва филмовия продуцент. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: