вторник, 19 август 2014 г.

Taylor Swift с нов сингъл и албум

Певицата наскоро пусна новата си песен "Shake It Off", а новата й компилация ще се казва "1989" и ще излезе на пазара на 27 октомври. 
Тейлър анонсира появата на петия си студиен албум, който трябва да е готов на есен. Само часове след като новия й сингъл беше пуснат в "iTunes" стана номер едно в класациите.

Американката участва в 30-минутен лайф чат от покрива на "Empire State Building" в Ню Йорк. Именно от там тя обяви на феновете си новината за предстоящия й проект. Той ще бъде озаглавен на годината на раждането й. Това не беше единствената шокираща за меломаните вест. Изпълнителката разясни, че "1989" ще е първия й поп албум. До този момент сме свикнали да чуваме основно кънтри песни от Суифт, но ето, че сега тя решава да промени и стила си на музика.

Новото й парче е продуцирано от Max Martin и Shellback и напомня на поп хитовете от 80-те години. Красавицата признава, че се вдъхновява от факта, че хората не спират да говорят. На нея обаче не й пука и прави, това, което й харесва. "Единственото нещо, което може да контролираме е нашата реакция в такъв момент.", споделя дамата.

В клипа към "Shake It Off" звездата я виждаме в различна визия - тя произнася текста докато е облечена като балерина, мажоретка и брейк танцьор. Има и стайлинг с къси дънкови панталонки и леопардов топ. 

Както знаете, блондинката е известна с песните си, които посвещава на бившите си гаджета. Ето защо всички очакват в новата й компилация да има поне няколко такива, в които ще се говори за Harry Styles, с когото се разделиха през 2013-та.

Любопитен факт е, че певицата е почитателка на цифрите. Сингълът "22" от албума "RED" го пусна точно, когато беше на 22 години. Тя е родена на 13 декември и винаги преди концерт пише това число на ръката си за късмет. 





Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: