сряда, 13 август 2014 г.

Инцидент спря турнето на "Kings of Leon"

Обиколката на музикантите ще бъде отменена до 26 август. Групата претърпя катастрофа с автобуса, с който пътува. Тогава барабаниста си счупи няколко ребра.
Бандата отложи концерта си в Ню Йорк този уикенд. Освен това момчетата трябвало да отменят всички лайфове до края на месеца. 

Nathan Followill се контузи, след като пешеходец скочил пред буса, в който пътували. Това наложило шофьора да набие рязко спирачки. Последствията са счупените ребра на барабаниста.

"Kings of Leon" трябваше да зарадват феновете си в New York, Virginia, Ohio, Indiana и New Hampshire. Те отложиха осем представления заради състоянието на колегата си. Според информация за "MTV News" докторите от болницата "Mount Sinai Roosevelt" били категорични, че той трябва да си почива.

Самият Nathan споделя: "Броя дните, в които ще мога да се завърна обратно и това най-добро американско турне да продължи." Групата съобщи за инцидента в тяхната официална страница във фейсбук. 

След случилото се хиляди фенове оказаха подкрепа на пострадалия. "Благодаря на всички за пожеланията. Малко съм подут, но ще се завърна по-здрав от всякога.", написа още той. 

Братът на музиканта - Jared Followill също е доста тъжен, защото тaзи била една от най-успешните обиколки на рокаджиите. "Толкова е гадно заради тази катастрофа Nathan е със счупени ребра. Това бе най-забавното турне в последно време. Ние ще се завърнем възможно най-скоро.", обясни китариста. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: