сряда, 6 август 2014 г.

Rihanna купува футболен отбор

Певицата обмисляла сериозно идеята да купи някой английски футболен отбор. Tя се съветвала с Дидие Дрогба, който наскоро се завърна в "Челси". 
26-годишната изпълнителка освен от музика се интересува изключително много от мода и спорт. Това е и причината тя да иска да създаде спортна академия в Барбадос. 

Другата мечта на Риана е да бъде собственик или поне представител на английски футболен отбор. Нейният приятел Дрогба я насочвал към определени тимове. Според вестник "Daily Star" желанието на дамата да влезе в сферата и бизнеса на футбола няма да трае дълго и скоро ще отшуми. 

"Мислихме, че тя все още е превъзбудена от Световното първенство в Бразилия. Сега обаче ни стана все по-ясно, че тя е напълно сериозна. Тя говори за това да направи спортен център в родния й остров. След това иска да притежава английски футболен отбор.", съобщава още изданието. 

Певицата не крие, че е фенка на Ливърпул, но най-вероятно ще поеме тим в Лос Анджелис. Близки до звездата споделят, че Великобритания е втория й дом. 

Не е новост музиканти и артисти да са запалени по футбола. Snoop Dogg също преди време имаше желание да инвестира в шотландските шампиони "Глазгоу Селтик". P. Diddy пък през 2010-та води преговори да купи "Кристъл Палас", защото харесвал името им. Том Ханкс също е голям почитател на "Aston Villa", а Sylvester Stallone на  "Everton".




Няма коментари: