сряда, 27 август 2014 г.

Charlie Hunnam ще играе Крал Артур

Директорът на "Knights Of The Round Table: King Arthur" Гай Ричи ускори проекта и убедил актьора да се включи в него.
Според информация на "Deadline", режисьора избрал британеца за предстоящия блокбъстър. Все още не бил подписан договор за съвместна работа, но скоро и това ще се случи. Смята се, че "Warner Brothers" ще създадат франчайз и планират общо шест филма.

Ако 34-годишния актьор се включи в продукцията, има вероятност отново да снима с филмовия си патньор Idris Elba, с когото участват заедно в "Pacific Rim". 

Чарли беше изместен от Jamie Dornan за ролята на Christian Grey в адаптацията по E.L. James "Fifty Shades of Grey". Въпреки че сам отказа да играе във филма поради многото ангажименти, сега блондина съжалява за това си решение.

"Чувствах, че мога да дам интересен поглед върху характера на този герой. Мисля, че бих се справил добре в неговата кожа. В противен случай нямаше да приема и да го поставя на първо място. Когато отделиш време на нещо, както за мен бе тази роля, започваш да мислиш за нея и да оживява в съзнанието ти. Съкрушен съм, че няма да мога да я изиграя. Тъжно е, че ще се сбогувам с този образ и няма да му дам живот.", признава Хънам. 

Разбира се, той е изключително развълнуван да види как колегата му ще представи Grey. "Ако ме поканят на премиерата, ще отида и ще го гледам. Ако не - ще си купя няколко билета и пак ще го гледам същата вечер, когато го пуснат.", допълва артиста. 

Мачото се оттегли от проекта малко преди официалния трейлър и това беше изненада за всички фенове, след като той беше заинтригуван, че ще си партнира с Dakota Johnson. След почти една година търсене на подходищи актьори продуцентите най-накрая се спряха на Дорнан. Лентата трябва да излезе по кината на 1-ви август 2015-та.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: