петък, 29 август 2014 г.

Полицията следи Drake & Chris Brown

Миналата седмица непознати стреляха в нощен клуб в Л.А. Крис е жив по някаква случайност, а Шуг Найт е прострелян. Ето защо органите на реда следят всяко действие на рапърите. 
Часове преди раздаването на видео музикалните награди на МТВ в Калифорния хип-хоп изпълнителите са били на парти в западен Холивуд. Незнайно защо трима души се опитали да стрелят по Браун, но за щастие той е невредим.

За зла участ няколко човека около него пострадали сериозно и са в критично състояние. Един от тях е Шуг Найт. Нападателите са били задържани, претърсени за улики и подложени на разпит. 

Клубните изяви, партита, участията на Крис и Дрейк са под наблюдението на офицери от NYPD - познати още като "Hip-Hop" отряд. 

Всички собственици на клубове в цял Ню Йорк са длъжни да информират властите предварително ако някой от тези изпълнители има участие при тях. Те искат да бъдат там, за да контролират тълпата в случай на инцидент. Не искат случаят със стрелбата в Л.А. да се повтори.

Работата на тази група е да разследва престъпления и да ограничи насилието в хип-хоп средите. Те са цивилни полицаи, които отиват на концерти.

Неприятната случка се разиграла в 1.30 часа на 24 август в клуб в Лос Анджелис. Рапърите паднали на земята като чули четири изстрела, след което охраната евакуирала всички посетители. Простреляният Suge излязъл от заведението и бил откаран в местната болница. 

През 1996-та Knight е участвал в улична престрелка в Лас Вегас, след която се счита, че легендарният Тупак Шакур е загубил живота си. През 2005-та той е бил улучен в крака по време на шоуто на Kanye West отново по повод Video Music Awards. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: