понеделник, 5 януари 2015 г.

"Maroon 5" с ново видео

Музикантите определено знаят как да зарадват младоженците в Л.А. Те се появяват изненадващо на сватбените церемонии на двойки, които са развълнувани да видят любимата си банда на този специален ден. 

Мнозина булки изпаднаха в шок, когато скрита камера долавя реакцията им как "Maroon 5" се появяват и започват да свирят на сватбата им. Идеята за клипа "Sugar" е на режисьора David Dobkin, който е режисьор и на "Wedding Crashers".

Другата атракция във видеото е, че групата се вози в черен Cadillac през лятото, а покрай тях минават младоженци, техни гости и приятели. Хората са изненадани и смаяни как толкова популярни лица присъстват на сватбеният им ден. 

Адам и колегите му бяха обявили, че ще търсят влюбени, които залагат на танците и на груув движенията на церемониите им. Може да кажем, че екипа е успял да улови най-интересните реакции и моменти на няколко американски двойки. 

Само за няколко дни проектът е събрал над 20 хиляди гледания в интернет. Можете да гледате клипа тук: https://www.youtube.com/.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: