петък, 28 ноември 2014 г.

Kristen Stewart: Aктьорите са самотни

24-годишната дама е на мнение, че артистите са изолирани и самотни. Тя счита, че заради славата им обикновените хора не желаят да разговарят нормално с тях. 
Kristen Stewart твърди, че актьорите страдат от популярността си. Актрисата, която стана една от най-известните дами по света след участието си в сагата "Twilight", бе обсъждана и за връзката си с Robert Pattinson.

Въпреки че обича професията си брюнетката вярва, че тя и други нейни колеги могат да бъдат самотни, защото хората третират знаменитостите по по-различен начин. Пред списание "Loaded" тя споделя:"Актьорите стават толкова изолирани. Все едно ни се забранява да разговаряме с околните. Например ако си голяма звезда или известна личност, това те прави отшелник. Просто хората не искат да говорят с теб.".

Младото момиче е видяло голяма част от връстници си в индустрията да са в близки отношения с асистентите си, защото прекарват прекалено много време заедно. "Виждала съм да наемат приятели. Буквално. Те са помощници, но след време стават партньори, сътрудници, служители, приятели, сестри и какво ли още не.", допълва Stewart. 

Причината за това е, че артистите са откъснати от обществото. Един от недостатъците им обаче е постоянното одобрение, което очакват да получат от другите."Ти постоянно мислиш за това какво останалите мислят за теб. Мисля, че това се отнася за хората, които искат да са популярни от екрана. Това са пълни глупости, но живота е наистина голяма движеща сила за актьорите и актрисите. Накрая естествено няма да са щастливи, защото не са правели нещо за себе си. Винаги са правели всичко за другите. Винаги са успокоявали или задоволявали нуждите на публиката и винаги се стараят да поддържат нивото.", обяснява американката. 





Снимка https://www.google.bg/

Няма коментари: