сряда, 14 януари 2015 г.

Karrueche Tran готова да се омъжи за Chris Brown

Въпреки че двамата често се събират и разделят сега дамата е решила, че иска да сключи брак с рапъра. Близки до нея разкриват, че тя не може да живее без музиканта.
Това е една от светските двойки, за които много се пише непрестанно, а проблемите и скандалите около тях са ежедневие. Преди време медиите в САЩ съобщиха, че Tran & Brown са се сгодили и чакат дете, малко след това папараците пуснаха слуха, че влюбените вече не са заедно. 

Явно обаче спекулациите за раздялата им не са верни, защото 26-годишният модел е твърдо решен, че ще се врече във вярност с рапъра. Макар да има реална опасност той да бъде вкаран в затвор, красавицата е готова да подпише там, но да стане съпруга на певеца.

"Разбира се, че тя се омъжи за Крис. Няма друг човек, с когото тя би прекарала остатъка от живота си. Тя го обича много и ще е до него независимо от случващото се през март. Определено тя не иска той да отиде в затвора. Тя иска да го вижда у дома или в студиото, където да вдъхновява хората чрез музиката, танците и талантите си.", заяви близък до младата дама за онлайн изданието HollywoodLife.com. 

Браун, който наруши пробацията си и който не довърши общественополезения труд и напускаше града без разрешение, също има желание да се ожени за половинката си. Въпреки това обаче изпълнителят се страхува какво решение ще вземе съда след два месеца.

"Той се страхува и иска да се ожени сега, преди ситуацията да се е влошила. Крис мисли в перспектива, защото не знае какво ще се случи през март. Има вероятност да влезе в затвора, или да бъде свободен. Той иска неговото момиче да има пълен достъп и власт над всички негови дела и имущество и иска да е сигурен, че всичко ще е законно. Тя ще стане негова жена и той се чувства добре при тази мисъл.", споделя друг приятел на двойката. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: