петък, 9 януари 2015 г.

Madonna ще пее на "Brit Awards" 2015

Освен Кралицата на поп музиката на сцената ще се качат още Taylor Swift, Ed Sheeran и Sam Smith. Церемонията тази година ще се проведе на 25 февруари. 
В момента участието на Мадона на проявата е сигурно на 99%, съобщава вестник "Mirror". Според изданието дамата желае да излиза на световни сцени с много зрители и голямо влияние. Ето защо е почти потвърдено нейното присъствие на тазгодишните британски музикални награди. Тя вече прие да пее на наградите "Грами" в Л.А. в началото на февруари, а на 9-ти март излиза най-новият й албум.

Ed Sheeran, Taylor Swift, Sam Smith, както и Paloma Faith, George Ezra и Royal Blood вече са сред изпълнителните, които със сигурност ще видим на церемонията в края на другия месец.

Британските медии с нетърпение очакват Мадона, защото това ще е нейното първо появяване там от 20 години насам. В началото на март ще излезе и 13-тата компилация на звездата "Rebel Heart". Преди година част от него беше качен незаконно в интернет. 

56-годишната дама написа в социалните мрежи наскоро: "Съжалявам, но не се сравнявам с никого. Възхищавам се на "Rebel Heart". Това не е престъпление, расизъм или обида. Работела съм с Michael Jackson, Frida Khalo и Marilyn Monroe. Аз не съм като тях.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: