понеделник, 19 януари 2015 г.

"Take That" ще пеят на "BRIT Awards" 2015

Момчетата подготвят специална изненада за феновете след продължителното си отсъствие. Мадона също ще се качи на сцената в Лондон идният месец.
На 25 февруари в зала "O2 Arena" в британската столица ще се проведе 35-тото издание на британските музикални награди. По този повод организаторите са поканели изпълнители, които отдавна не са гостували във Великобритания или пък са били в почивка от музикалната индустрия.

Gary Barlow, Howard Donald и Mark Owen планират нещо специално за представянето им. Това ще бъде първата изява на момчетата след напускането на Jason Orange от групата миналата година. 

Гари разкри пред в-к "The Sun": "Знаем, че да участваш на тези награди е сериозна работа. За това подготвяме нещо специално в момента."

Бандата, която издаде своят седми студиен албум 'III' през 2014-та, е излизала пет пъти на сцената на "BRIT Awards". През 2009-та музикантите се появиха на борда на космически кораб, а две години по-късно бяха облечени като полицаи. Всички са в очакване на това с какво ново "Take That" ще пленят публиката. 

"Не сме решили какво ще правим точно, но обмисляме вариант за дует или за някаква голяма изненада.", споделя още Barlow. 

Въпреки че не са в списъкът на номинираните изпълнители момчетата са печелили осем пъти статуетки от музикалното събитие. Sam Smith, Taylor Swift, Ed Sheeran и разбира се Madonna ще са част от програмата на тазгодишната церемония по раздаването на британските музикални награди. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: