вторник, 20 януари 2015 г.

"TLC" с последен албум

T-Boz и Chilli стартираха кампанията "Kickstarter". По този начин те се опитват да запишат нов албум, след който да направят турне. За съжаление това ще е последният им проект заедно. 
За по-малко от 24 часа новината за завръщането на "TLC" бе харесана от повече от 40 хиляди души и споделена 2 хиляди пъти във фейсбук. Разбира се, както се очакваше меломаните не могат да забравят факта, че Lisa “Left Eye” Lopes не е сред живите. Някои по-крайни мнения са, че новият албум на групата няма да е същия без нея. 

Момичетата стартираха сайт, чрез който да наберат средства за запис на новото си LP. Необходимата им сума е на стойност 150 хиляди долара или 99 хиляди британски лири. На страницата си дамите написаха:"Този албум, нашият ПОСЛЕДЕН АЛБУМ е посветен на всички вас, които ни предизвиквате да опитваме и невъзможното. Разбира се, той ще е и за новите ни фенове. Просто искаме да издадем нова музика, която да докосне всички. Това е.".

T-Boz и Chilli се надяват, че ще съберат парите до 19 февруари и обещаха да направят специална песен като по този начин отдадат почит на третият член от бандата покойната Лиса, която катастрофира с кола през 2002-ра. 

Тази последна компилация ще е първата за двете изпълнителки, които са категорични, че приятелката и колежката им винаги ще им липсва и винаги ще е намесена в творчеството им. През 2002-ра "TLC" издадоха 3D DVD като в него бяха включени албумите им "Ooooooohhh... On the TLC Tip" от 1992-ра и "CrazySexyCool" от 1994-та и "FanMail" от 1999-та. 

"Без вас нямаше да имаме топ 10 сингли и 4 пъти да печелим първите места отново за сингли. Нямаше да спечелим пет статуетки от наградите "Грами" и да продадем 65 милиона копия от албумите ни по целия свят. Без вас нямаше да станем най-успешната женска група за всички времена. Без вас нямаше да има "TLC".", споделят още развълнувани певиците. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: