четвъртък, 15 януари 2015 г.

Kristen Stewart обича драстичните промени

Актрисата винаги прави резки промени във външния си вид в края на всеки проект, който заснеме. Тя или подстригва косата си или си прави нова татуировка. 
Дамата разкри, че обича да се променя след края на даден филм. Причината за това, е че тя иска да се отличи от характерите, които играе. 

В интервю за Seth Meyers, Kristen споделя:"Става чрез импулс. Става всеки път. Инвестираме много в ролите и до последно даваме всичко от себе си. След което отиваш вкъщи, спираш да мислиш за героите и всичко свършва. Аз обаче искам или да си изстържа коленете или да получа слънчево изгаряне или да отрежа косата си или да си направя нов татус. Това е като завръщане към мен самата. Моят ум, моето тяло. Да бъда себе си отново.".

24-годишната актриса, която е благодарна за възможността да участва в сагата "Twilight" и благодарение на ролята си там стана световноизвестна, признава в "Late Night", че през годините в училище винаги е търсела инди филми. Никога целта й не е била да стане популярна дори е бягала от това. ""Twilight" стана ужасен хит и наистина ме направи това, което съм сега. Не се опитвам да се дистанцирам, просто опитвам да правя по-различни и готини неща.", допълва Stewart. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: