сряда, 28 януари 2015 г.

Rihanna ще пее на наградите "Grammy"

Изпълнителката съобщи новината, че ще се качи на сцената в Л.А. заедно с Paul McCartney и Kanye West. Именно там ще е премиерата на съвместният им проект.
26-годишната певица информира феновете си, че ще се включи в програмата на "Грами"-те. Тя ще представи с колегите си новата колаборация "Four Five Seconds". 

Церемонията тази година ще се състои на 8-ми февруари в "Staples Center", Лос Анджелис. Сър Пол Маккартни заби здраво на събитието през 2014-та заедно с Ringo Starr. 

Вестник "The Sun" пише, че Рири сериозно се е захванала със задачата за цялостната им изява на проявата, а Paul McCartney и Kanye West са изпълнители с много почитатели и това е голям плюс за дамата, която ще се завърне на музикалната сцена след кратко затишие. 

Критиците също считат, че това ще е най-дългоочакваният момент на наградите. Бившият член на "Бийтълс" е редовен победител, той има зад гърба си 18 статуетки "Грами" и със сигурност ще окаже огромна подкрепа на Риана като застане до нея.

Тази вест идва ден, след като Prince съобщи, че готви специална изненада на "Grammy Awards" 2015. Сред имената, които вече са потвърдили участието си са Madonna, "AC/DC", Pharrell Williams, Ariana Grande, Ed Sheeran, Usher, Miranda Lambert и Sam Smith. Водещ ще бъде LL Cool J. Преди минути в социалните мрежи организаторите обявиха, че Adam Levine & Gwen Stefani, както и Lady Gaga & Tony Bennett също ще представят своите съвместни песни.



Снимка https://www.facebook.com

Няма коментари: