вторник, 13 януари 2015 г.

Jennifer Lopez си избира погрешни мъже

Певицата, която се е развеждала три пъти призна, че неуспехите в любовта ги дължи на това, че се спира на неправилните половинки. 
Джен мисли, че избора й е бил погрешен. Това е и причината връзките й да са завършвали с провал. Въпреки това звездата счита, че е прекрасна приятелка и съпруга. 

В последните епизоди на "American Idol", в който дамата бе съдия, тя танцува с един от състезателите. След което Лопес разкри пред колегите си, че това е било най-забавното нещо, което е правела от месеци насам. Тя сподели:"Аз съм страхотна половинка и съпруга. Просто избирам неправилните мъже.".

Латино дивата заяви още, че за раздялата й с Марк Антъни не е виновен никой. "Идва момент в живота, когато нещата или вървят или не. Мисля, че това беше пътуване, след което трябваше да седна и да реша какво да правя по нататък.", каза изпълнителката за "New York Daily News".

"Ключът е в това да се обичаш и да си щастлив, когато си сам и да започнеш начисто. Някой може да допълни това щастие. Този някой трябва да е здрав и да обича, за да изгради здрава връзка с теб, но ти трябва да си доволен от себе си и да се чувстваш цял. Това бе моето пътуване в последните години.", допълни певицата. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: