вторник, 6 януари 2015 г.

Lena Dunham ходи на уроци по пиано

Актрисата разкри, че е започнала да се учи да свири. Тя се е вдъхновила и била насърчена да го направи благодарение на приятелят си китариста Jack Antonoff.

Звездата от "Girls" решила да се научи да свири на инструмент. След като е във връзка с музикант Лена проявила инициатива за това си ново начинание. Освен това тя е близка приятелка и с певицата Taylor Swift.

28-годишната актриса споделя пред сп."People": "Нямам скрити таланти. Целият талант, който имам го изливам в работата си. Имаме пиано в нас, така че ще взимам уроци на всеки две седмици. Ще се упражнявам.".

Dunham желае да се захване с тази дейност понеже колежките й Allison Williams, Jemima Kirke и Zosia Mamet са много добри и извън снимачната площадка. 

"Талантът на Allison е да пее и ние пишем песни.  Zosia е много добра в импровизациите. Jem рапира добре, също като Ники Минаж. Ние сме наистина добри приятелки. Хапваме заедно, излизаме, търсим разни неща в интернет, също като сестри. Никога не спираме да се опознаваме.", допълва американката. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: