четвъртък, 29 януари 2015 г.

Rita Ora ще пее на "Оскар"-ите

Певицата се чувства развълнувана от поканата да изпълни "Grateful" на наградите на Академията на 22-ри февруари в Л.А.
24-годишната дама е изключително щастлива от честта, която й е оказана да излезе на сцената на "Dolby Theatre". Рита пее в саундтракът към лентата "Beyond The Lights", който е един от петте номинирани проекта за "Най-добра оригинална песен". 

Ора написа в социалните мрежи:"Развълнувана съм да анонсирам, че Академията ме покани да участвам в церемонията на "Оскар"-ите на 22-ри февруари.".

Продуцентите на Craig Zadan и Neil Meron заявиха: "Международният артист Рита Ора ще направи своят дебют на "Оскар"-ите тази година. Тази комбинация от невероятния й глас и присъствие е просто перфектна за нашето шоу.".

Освен младата изпълнителка на престижната церемония ще излязат още John Legend и Common, които ще представят "Glory" от филма "Selma", което парче спечели награда от "Golden Globe". Adam Levine пък ще изпее "Lost Stars", песента към "Begin Again". Двата сингъла са номинирани и за "Оскар". Текстописците Gregg Alexander и Danielle Brisebois ще грабнат приза от вокала на "Maroon 5" за работата им по парчето. 

Останалите, които са номинирани в категорията за песен са Tegan и Sara за "Everything is Awesome" от "The Lego Movie" и "I'm Not Gonna Miss You" към лентата "Glen Campbell: I'll Be Me".

Водещ на събитието идният месец ще бъде Neil Patrick Harris. 



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: