петък, 23 януари 2015 г.

Naomi Watts с награда за вкуса й към модата

Актрисата ще бъде наградена за нейното влечение към модата. Тя ще получи специалният приз от "Costume Designers Guild".
Дамата ще бъде наградена със статуетката "Lacoste Spotlight Award " на 17-тото издание на "Costume Designers Guild Awards". Церемонията ще се състои на 17-ти февруари в "Beverly Hilton Hotel" в Л.А.

Последният филм, с участието на Watts "Birdman" ще се състезава за отличие в категорията за постижения в съвременното изкуство. 

"The Spotlight Award" се връчва на артист, който има специално отношение към ролята, в която влиза и значението, което влага в модния дизайн. Naomi ще върви по стъпките на Amy Adams, Anne Hathaway, Kate Beckinsale и Halle Berry, които са печелили същата награда преди години. 

Другите, които ще се приберат с приз са детският режисьор Richard Linklater и дизайнера на костюми Aggie Guerard Rodgers. 

Блондинката получи първата си номинация за "Оскар" през 2003-та за "21 Grams", последвана от втора такава за "The Impossible" през 2012-та. Феновете й могат скоро да я гледат в "Demolition", където си партнира с Jake Gyllenhaal. Друг проект с участието на Watts e "The Sea of Trees", където играе с Matthew McConaughey.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: