петък, 30 януари 2015 г.

Shakira роди второ момче

Певицата и футболистът станаха родители за втори път. Лично Меси поздрави в социалните мрежи семейството за новороденият им син.
Изпълнителката стана майка за втори път. Детето се е родило на 29-ти януари в същата болница в Барселона, където преди две години се появи на бял свят първородната им рожба.

Шакира е родила с цезарово сечение малко преди полунощ в болничното заведение "Quirón Teknon" в Испания. Gerard Pique беше поздравен в туитър от Лео Меси. Той написа: "Поздравления на @shakira и @3gerardpique за раждането на сина им.". 

37-годишната колумбийка вече има 2-годишен син от защитника на "Барселона". Милан също като брат си е роден през януари. Въпреки слуховете двойката все още официално не е обявила новината. Бащата на Пике съобщи пред медиите, че внука му носи руското име Александър накратко Sasha и прилича на баща си. Милан е приличал след раждането повече на майка си. Най-вероятно родителите ще направят почитен член на футболния гранд, както постъпиха и с по-голямото си момченце. 

Дни преди появата на вторият им малчуган певицата и мъжът й, който е с десет години по-млад от нея, пуснаха видео в интернет в подкрепа на "УНИЦЕФ" и децата в риск.





Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: