понеделник, 11 януари 2016 г.

Вики от "Мастило" е бременна

Певицата сама разкри новината пред камерите на "Нова телевизия". Бебето ще носи името на баба си - Маргарита. Очаква се момиченцето да се роди в началото на месец май. 
До съвсем скоро изпълнителката обичаше безкрайно нощният начин на живот и забавленията, но намира човек до себе си, който й дал сигурност и двамата скоро ще станат родители. "Трябваше да мина по доста трънлив път, защото и в семейството ми и в личният ми живот има толкова много драми, които трябваше да осъзная, да преживея, за да мога да продължа.", каза Вики пред Мон Дьо. 

Новороденото трябва да се появи на 3-ти май, когато е и рожденият ден на певицата, която обаче не желае да ражда на същата дата. "Това е съвпадение на енергии, но искам тя да си има своя дата, а аз моя.", признава бъдещата майка. Тя била в Банско заедно с любимият си, когато си направила два теста за бременност. Този момент е бил чакан дълго време. Всичко се оказало супер непланирано и са били необходими два месеца на красавицата, за да свикне с мисълта, че носи нов живот. 

Мъжът до Терзийска се казва Петър и е с осем години по-голям от нея. Тя го определя като бохем, интелигентно, лошо момче, което цени жените. Той я поканил на вечеря през април миналата година. Малко преди това ги запознава обща позната по негова инициатива. Лятото двамата ходили на почивка на остров Капри в Италия. Именно там половинката на певицата решава да й предложи брак. 

Виктория сподели в предаването "Тази сутрин", че трудно е преживяла загубата на брат си и баща си. Наложило се да се срещне със смъртта доста рано. Вестта за дъщеря й донесла светъл лъч за нея и за майка й. 

Вокалистката на "Мастило" разкри, че отдавна работи по проект, в който вземат участие Орлин Павлов, Белослава, Любо Киров, Мариана Попова. Идеята е музикантите да запишат албум с детски песнички. "През лятото като пътуват семействата по морето децата много се увличат да пеят песни в колата заедно със своите родители. В момента се продават дискове за 15 лева срещу които получаваш странно качество музика. Събрах абсолютно доброволно всички мои приятели. Получи се един изключително мил проект.", обяснява още 36-годишната дама от Исперих. 




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: