вторник, 26 януари 2016 г.

Ellie Goulding била на прага на смъртта

Певицата била на посещение в Норвегия, където се возела над замръзнало езеро. Наложило се да евакуират звездата от тавана на вагона, който пропаднал в леда.
Истински кошмар преживяла британката само преди десетина дни. Тя се качила на превозно средство, което претърпява технически проблем, а температурата на въздуха тогава била -25 градуса.

Conor MCDonnell бил заедно с Ellie и документирал случилото се. Той призна за инцидента едва вчера в "Instagram" като публикува снимка, на която се вижда, че влакът е потопен в замръзналото езеро. Британецът разкри, че щели да умрат ако не се били изкачили на покрива на кабината.

"Този фотос е от там, където бяхме в Норвегия преди броени седмици. Моментът, в който си на -25 градуса в средата на нищото в Норвегия на тъмно и вагонът ти се удря в леда в средата на езерото и трябва незабавно да се евакуираш от покрива. Първоначално си казах: "По дяволите.", след което си помислих, че трябва да снимам. Ние бяхме в първата кабина, която е потопена на снимката. Минути по-късно тя тотално изчезна под водата.", написа фотографа, който засне сватбата на Kim и Kanye West.

Самата Goulding сподели същата снимка в нейния профил в "Instagram", a текста под нея гласеше: "Като се върна няколко седмици назад, когато аз и @conormcdphoto се озовахме на -30 градуса в езерото. Бележка: не шофирайте BV206 над замръзнало езеро.". 

Тази неприятна случка не попречи на изпълнителката да пътува. Тя се завърна на пътя и реализира няколко концерта от световното си турне "Delirium" в Германия миналата седмица. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: