вторник, 19 януари 2016 г.

Алекс Раева стана по-активна в социалните мрежи

Новата мания на певицата и водещата е от скоро. Тя публикува всеки ден какво яде, кадри с колегите си от "X Factor" и дори кога и как чисти снега пред входа си. 
Само преди броени дни Алекс и Мария бяха във Варна. Именно от там Раева започна да качва част от изпълненията на една от участничките от последния сезон на музикалното предаване - Виктория. Брюнетката направо взриви фейсбук с клипове през няколко минути. "Случайна среща с Victoria Georgieva във Варна! Обичам я!!! А сега едно от любимите ми парчета изпълнено от невероятно талантливо момиче!!!! Това е моят победител... Жесток купон! За последно искам да ви покажа дядото на Вики!!! Мария танцува с дядото на Вики. Не мога да спра да снимам! Пък и викам да я чуете и вие Victoria Georgieva още веднъж.", бяха посланията на Алекс под видеата. 

Часовете по-късно тя сложи снимка с въпросното момиче и колежката си и написа: "Спомням си с толкова хубаво чувство за снощи... за случайните срещи, за добрите приятели и с радост разбирам, че главата не ме боли днес (да не повярваш!?!) Благодаря ви, че следяхте живите ми излъчвания до ранните часове, а ако са ви харесали, обещавам да има още...".

Вчера например Раева публикува снимка от зимна София, от тренировката си и лайф стийминг по време на шоуто. 

"Днес чистя пред входа! Ами ред ми е ... и ще го направя с усмивка, разбира се. Вие справихте ли се с преспите пред вашия вход?", пита певицата, която допълни: "Приятели, правите ме изключително щастлива с всичките си коментари... почвам да вярвам, че има надежда :) Толкова сте много, и толкова позитивни.. страхотно е, че и вие сте изчистили снега пред вас! Благодаря ви, че ви има :) Видях всички снимки и съм горда, че в България има хора като вас - отговорни и усмихнати :) Улиците може да са затрупани, но пред вкъщи трябва да ни е чисто и уютно.".

"Качествената тренировка е свързана и с качествена храна... а и какъв по-приятен стимул от Royal Nature. Нямах търпение да свърша днешната тренировка и да нападна тази вкусна и здравословна супа.", съобщи още амбициозната дама. 

Снощи беше полуфинала на "X Factor", а чаровната водеща направи живо включване по време на рекламите зад кулисите. Така феновете й видяха Люси и "А.V.A." малко преди представянето им на "Love Me Like You Do".



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: