вторник, 12 януари 2016 г.

Шоуто на Ellen Degeneres вече и в Европа

Популярното американско предаване ще стартира във Великобритания следващата седмица. Това става реалност след като феновете на Острова направиха специална кампания в подкрепа на шоуто. 
Въпросното предаване дебютира в Америка преди 12 години по "NBC'. На 18-ти януари ще стъпи и в Европа благодарение на запалените почитатели в Англия. То ще се излъчва по "ITV2".

Блондинката, която има 52 милиона последователи в туитър, написа следното: "Ще имаме Elly по Telly! Ще се видим @ITV2, UK. #GetElleyOnTheTelly’. Шоуто ще се излъчва по ITV2 всеки делничен ден в 13:45. Ще започне с чисто новите епизоди от сегашната серия.".

Ellen допълни, че повече от 10 години феновете са се борели проекта й да бъде предаван във Великобритания. "Толкова съм развълнувана. Буквално изтръпвам.", призна Degeneres.  Миналият месец тя стартира кампанията #GetElleyOnTheTelly. Американката беше поканила британецът Tom Bleasby, който се оплака, че може да гледа предаването й само в "YouTube". 

Директорът на цифровите канали на "ITV" Angela Jain разкри:"Ние сме на седмото небе, че Ellen DeGeneres идва в ITV2 - нейният всекидневен микс от звезди от Холивуд, комедията и страхотните разговори са добре дошли като допълнение в нашата програма.". 

"The Ellen Degeneres Show" започна през септември 2003-та и печели не веднъж отличие за "Outstanding Talk Show" на "Daytime Emmy Awards". Водещата пък взема статуетки четири пъти за "Outstanding Talk Show Host". По-рано тази година от "NBC" анонсираха, че са подписали договор с шоуто, което ще се излъчва до 2020-та година.



Няма коментари: