понеделник, 18 януари 2016 г.

Madonna: Никога не пия преди концерт!

Кралицата на поп музиката обори всички слухове, че се качва на сцената почерпена. Тя написа в социалните мрежи, че програмата й включва песни и танци два часа без прекъсване и не може да си позволи употреба на алкохол. 
Спекулациите започнаха след участието й в Kentucky този уикенд. Концертът й в Louisville стартира със закъснение и част от феновете й използваха социалните медии да обвинят певицата, че си е забравяла текстовете на парчетата и се е държала като пияна. 

Madonna за разлика от много други нейни колеги не се притесни от нападките. Тя заяви категорично, че не е употребявала алкохол преди шоуто. Изпълнителката сподели в "Instragram" следното: "За тези хора, които обичат да вярват на всичко, което четат, никога не пия преди участие. Моето шоу е 2 часа и 15 минути non stop пеене и танци.". 

Блондинката продължи да обяснява, че си е направила шега на конкретният концерт и се е страхувала, че почитателите може да я разберат погрешно. 

"В Louisville си направих майтап, че ще направя stand up комедия облечена като клоун и ще пия алкохол. Много е интересно как обществото продължава да ме третира по тотално сексистки начин (ако бях мъж никой нямаше да каже нещо) и също приема всичко, което казвам буквално. Това се случва, когато хората не четат книги и черпят информация от сайтовете.", допълни звездата.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: