вторник, 5 януари 2016 г.

Jay-Z: Harry Styles може да бъде най-големият световен артист

Рапърът и продуцент сподели, че на Harry не му е нужна помощ, защото всички знаят кой е той. Припомняме, че от 13-ти декември "One Direction" обявиха едногодишна пауза. 
Jay призна пред "Daily Star" следното: "Harry не се нуждае от ничия помощ в представянето. Всеки на този свят знае кой е той.". 46-годишният съпруг на Beyonce е бил ментор на Rihanna, Kanye West и Rita Ora.

Коментарът на рапъра идва след като четири нови песни са регистрирани с името на Styles в САЩ. Песните "Already Home", "Coco", "Endlessly" и "5378 Miles" се появили в листата на Американското дружество на композиторите, авторите и издателите, а Harry бил записан като единственият изпълнител. Китаристът на "Snow Patrol" John McDaid и продуцента Gary Go са описани като съавтори на парчетата.

Основателят на лейбъла "Roc Nation" е категоричен, че би бил щастлив да работи с британеца. Според Z обаче най-трудната задача в соловата кариера на младежа ще е как от групов певец да стане индивидуален артист. "Мога да му помогна и да го насоча да работи с най-големите музиканти, продуценти и да го направя най-големият артист в света.", допълни хип-хоп легендата.

"One Direction" от своя страна анонсираха в краят на 2015-та, че ще си дадат почивка. Още през 2014-та се появиха слухове, че 21-годишният красавец планира да прави солова кариера, но винаги отричаше, че работи по албум, защото още беше част от бандата. Той вече има зад гърба си общи проекти с Kodaline и Meghan Trainor, но новите песни са първите, които ще издаде самостоятелно и отделно от момчетата. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: