петък, 29 януари 2016 г.

Радина и Деян чакат бебе

Николета Лозанова и екипа й лично провериха слуховете, които в последно време плъзнаха в интернет. В "Папараци" зрителите официално видяха все още малкото, но напреднало коремче на актрисата. 
Преди броени дни в предаването на плеймейтката феновете на двойката имаха възможност да се уверят дали това, което се пише за тях е истина или не. Папараците заловиха Радина и Деян в супермаркет близо до театрите, в които работят. Артистите отделиха много време в избора на продукти и четяха внимателно етикетите на всяка стока.

Кърджилова беше облечена с дънки и суичър, но под дългото й палто се показа корема й, който определено не се дължеше на наднормено тегло. Самата дама не веднъж е споделяла в свои интервюта, че иска дете от любимия си, с когото са заедно пет години. 

Любопитното е, че в кадрите, които излъчи "Би Ти Ви" Донков също беше с променена визия. Дали заради някоя роля или просто спонтанно решение, но той беше пуснал мустак. Разбира се, не изневери на спортно-елегантния си стил. 

Новороденото ще е първо дете за майката и второ за таткото, който вече има син от Анастасия Ингилизова. Според запознати бебето ще е от мъжки пол. Наскоро бащата на Радина лично се похвали пред "24 часа", че ще става дядо на момченце. То трябва да се появи на бял свят в края на юни или началото на юли. 

"Сега Радина е като икона, излъчва мека светлина и една сладост покрай бременността. Сияе отвътре, много е щастлива и спокойна. Деян е до нея - внимателен, грижовен. Това момче се оказа с много богата душевност, способен на дълбоки чувства и истинска преданост.", разкрива още за вестника художника Христо Кърджилов.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: