понеделник, 25 януари 2016 г.

Християна Лоизу спечели "Х Factor"

Кипърката влезе във финална битка с Кристиан Костов и Дарина Йотова, които съответно останаха на второ и трето място. За първи път в историята на музикалното шоу у нас чужденец печели предаването.
Изключителен тричасов финал изпълнен с много емоции, усмивки, сълзи. Без съмнение това беше една равностойна борба между участниците. Според организаторите този беше и един от най-силните сезони на шоуто. В тазгодишният "X Factor" се явиха много чужденци и шанса да победи някой от тях не беше малък.

Християна идва в София, за да учи оперно пеене и така се запознава с приятелят си. Именно той е инициатор красавицата да се запише за участие в предаването. Така с днешна дата Лоизу е втората дама след Жана Бергендорф, която печели формата.

На 25-ти януари тримата финалисти представиха песен по избор и дуетно парче с по-известен изпълнител. Кипърката изпя "Time to say goodbye" заедно с Наско Пенев от "Б.Т.Р.", който не скри, че е голям нейн почитател. 15-годишният Кристиан застана рамо до рамо с легендата Васил Найденов и заедно изпълниха "Сбогом, моя любов". Варненката Дарина заложи на "Без теб", а нейн парньор бе Любо Киров. 

С победата си Християна сложи край на спекулациите в интернет, че момичето от отбора на Криско ще е големият финалист в четвъртия сезон. Последната битка беше между 26-годишната дама, която остави безмълвни публика и жури с "Осъдени души", и момчето от Русия, което направи своята интерпретация на "Ако си дал" на Емил Димитров.

Тази година за първи път се присъжда парична награда на победителят в размер на 50 хиляди лева. Развълнуваната певица благодари на феновете си за това, че са гласували за нея и че са я подкрепяли в продължение на седем месеца. Маги Халваджиян, който бе нейн ментор, също изказа благодарности на екипа, с който реализира проекта. Не на последно място арменецът благодари и на съпругата си, която по думите му не е спала, за да шие костюмите на участниците. Самата Кремена наскоро публикува снимка в социалните мрежи на порязана си ръка и макар гледката да не бе сред най-приятните тя намери сила да се пошегува със себе си и написа: "А! Счупила съм си нокътче!".



Снимка https://www.facebook.com/

Няма коментари: