петък, 29 юли 2016 г.

Serena Williams става моден дизайнер

Дамата призна, че ако не се занимаваше със спорт, би работила на пълен работен ден в сферата на модата. Най-добрият съвет, който американката би дала на хората, е да носят дрехите си с увереност.
34-годишната спортистка, която е печелила шампионата "Wimbledon" седем пъти, разкри, че ако не се занимаваше професионално с тенис би работила в областта на модната индустрия. Тя би сътворила собствена модна линия.

Пред списание "Vogue" Williams споделя, че има собствен бранд "Aneres". "Още през 2004-та името ми се появи в тази компания.", каза звездата. Преди година Serena качи своята втора лична колекция от дрехи в интернет, където всеки можеше да си закупи, каквото му хареса. 

Брюнетката не крие, че търси баланса в това да е номер едно на терена и в модния бранш. На този етап тя е категорична, че иска да се фокусира само върху едното и то е спортната й кариера. След време не изключва възможността дизайна да стане нейната основна страст.

"Играла съм на "Wimbledon" и "Open". Сега играя турнири между модния дизайн и тениса. Когато работиш по даден проект той не отнема две седмици. Отнема четири, пет, шест месеца. Има много детайли и подготовка. Има много неща, за които трябва да се мисли от първото до последното като например как би изглеждало всичко, каква да е музиката и т.н.", обяснява още амбициозната дама.

Тя призна и за манията си по обувките и любопитството да надникне в гардероба на Mariah Carey. "Тя има уникални обувки.", допълни Williams. Нейните препоръки са да носим дрехи, в които се чувстваме удобно и уверено и да бъдем себе си. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: