четвъртък, 16 март 2017 г.

Радина и Деян искат още деца

Актьорите сами разкриват, че в началото връзката им е била дива и буйна. След време решили да оставят лудостта встрани, взели си жилище и започнали да мислят за дете.
Деян вече има по-голям син от Анастасия Ингилизова. Детето обаче се ражда със сериозен проблем - инфенция в костта. Имало е опасност да му ампутират крака, бил е два месеца на венозни антибиотици. "Беше пълен кошмар. Това ме събуди. Тази огромна болка ме събуди да съм всячески с него, до него.", призна Донков в "Търси се". В мъката си той се обърнал към отец Николай, който му дал светена вода от река Йордан. Загриженият баща прочел малко от Библията на бебето и го поръсил с течността, на другият ден започнали добрите новини и в момента момчето е напълно здраво.

Появата на малкият Христо обаче предизвикала неописуеми чувства в таткото, а именно любовта към новороденото. "Не може да се опише с думи, но е върховно щастие.", каза артиста пред водещите.

Радина споделя: "Взехме си жилище, успяхме да създадем уют в него, започнахме да мислим за дете. Христо беше чакано дете, искано. Деян се облагороди и извиси. Ние с малкият Деян сме най-важното за него. Той прави всичко за нас.".

Дамата призна, че половинката й бързо пали и че тя е по-търпелива, но въпреки това Донков е баща за пример. "Той е чувствителен човек, много емоционален. Разплака се като видя бебето. Аз знам как той ме гледа, но просто виждам как гледа Христо и моментално може да видиш разликата и промяната в погледа. Пак е любов, но по друг начин.", казва още щастливата майка.

Двойката е имала много трудни моменти, но не иска да се връща назад. "Били сме бурни и двамата. Имали сме върхове и спадове. Преборили сме се с тях и си доказахме на себе си, че се обичаме и че има смисъл да продължим напред.", категорична е Кърджилова.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: