вторник, 28 март 2017 г.

Tom Jones: Никога повече няма да се женя

Изпълнителят се закани, че няма да се врече във вярност на друга жена докато е жив. През април 2016-та съпругата му почина от рак на 75 години.
Менторът от предаването "The Voice" е все още съкрушен от загубата на любимата си. Макар да е смятан за женкар Tom е категоричен, че няма да сключи брак с никоя дама. 

Преди време Jones се хвалеше, че е спал с над 200 жени. Имаше слухове, че се среща и с Priscilla Presley, но певеца отрече да е истина. Въпреки това двамата са били засичани да вечерят заедно в Л.А. На този етап звездата настоява, че всичко е минало и дори е немислимо да мечтае за нова авантюра.

Музикантът заяви пред "Daily Mirror": "Съпругата ми се спомина преди година. Все още се опитвам да го преживея. Не считам, че някога ще се оженя отново. Последното нещо в ума ми е женитба.".

Уелският талант редовно говори, че чувства липсата на Melinda Rose Woodward и не крие, че му тежи самотата. 

Изпълнителят бе треньор в музикалното шоу от 2012 до 2015-та и бе уволнен малко преди сериите на 2016-та. През новият сезон риалитито се измести в "ITV". "Тя почина преди да се завърна. Тя би била много щастлива и горда да ме види на екрана като ментор.", сподели емоционалния Tom в предаването "This Morning".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: