понеделник, 13 март 2017 г.

Кристиан Костов ще ни представя на "Евровизия"

Младият талант ще участва в конкурса с песента "Beautiful Mess", чиято премиера ще се състои днес в 18 часа в "YouTube" и на eurovision.tv.
Гери-Никол също беше една от възможните опции за българският представител на международната музикална надпревара. В крайна сметка момчето от "Virginia Records" спечели битката.

Музикалният лейбъл лично сподели новината в социалните мрежи. "С гордост ви съобщаваме, че Kristian Kostov ще представи България на Eurovision Song Contest в Киев тази година!", написаха от компанията на Станислава Армутлиева.

Кристиан стана популяран от участието си във формата "X Factor". Дебютният му сингъл "Не си за мен" оглави музикалните ни класации в продължение на две седмици, а колаборацията му с Pavell & Venci Venc’ "Вдигам Level" беше лидер цели 14 поредни седмици.

"Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа дни, преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи. От избраните участници досега, се очертава да съм най-младият, което ми се случва често. Но точно това ме мотивира да покажа, че е важно колко е голямо сърцето, таланта и вдъхновението.", заяви Костов по повод отличието.

След като преди година Поли Генова стана четвърта сега младият изпълнител ще има не леката задача да оправдае доверието на екипа зад него и това на всички наши сънародници. Според правилата на "Евровизия" България е във втория полуфинал, който ще е на 11 май от 22 часа. 

Парчето, което ще звучи в Украйна, е в поп стил, а текстът е посветен на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. "Symphonics" и по-специално Борислав Миланов, Себастиан Арман и Йоаким Бо Персон, които създадоха "If love was a crime", се наеха с реализирането и на този проект. Към тях се присъединиха и Алекс Омар и Александър В. Блей.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: