петък, 10 март 2017 г.

Ed Sheeran написал "Shape Of You" за "Little Mix" и Rihanna

Британецът, чийто хит оглавява вече няколко седмици световните музикални канали, призна, че първоначално песента била предназначена за момичетата. Впоследствие видял, че парчето е добро и решил да го запази за себе си.
Музикантът, който е писал песни за много свои колеги, разкри, че имал желание да подари "Shape Of You" на Rihanna. В последното си интервю обаче Ed заявява, че записвайки парчето мислел за "Little Mix", Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock и Jade Thirlwall. 

По време на разговор с журналисти от музикалният сайт "BeBoxMusic" изпълнителят обясни, че никога не е искал да оставя сингъла за себе си. "Знаете ли какво?! Всъщност идеята беше да го направя за "Little Mix". След това в средата на процеса си казах, че звучи добре и че може да е подходящо за Rihanna. Към краят обаче си казахме, че е наистина добро и трябва да го задържим.".

Според певецът в началото мелодията имала нещо общо с "Thinking Out Loud" и не бил запален да реализира проекта. Повечето фенове на Sheeran обаче са наясно, че парчето е с доста по-различно звучене от стандартните му. "Не исках да я запазя. Мислех си, че ще е добре да я дадем на някого, защото не звучи като за мен. Това беше момента преди да се отдам изцяло на "Shape Of You" и преди да сложа акустични китари в нея.", допълни 26-годишният талант.

Песента направо счупи всички рекорди и само за ден беше слушана в "Spotify" над 10 милиона пъти. Сингълът дебютира през януари в британските класации и стана първата песен на Ed, която е начело на "Billboard Hot 100".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: