петък, 17 март 2017 г.

Lindsay Lohan се страхува да се върне в L.A.

Дамата призна, че изпитва ужас да се завърне в американският град, защото страда от паник атаки и не обича да бъде преследвана от папараци. 
30-годишната актриса замени Калифорния и се премести в Лондон през 2012-та. Причината за това беше желанието й да си почине от светлините на прожекторите. Тя заговори за проблема си и заяви, че в британската столица се чувствала по-безопасно. 

В шоуто "John Bishop: In Conversation With..." Lohan разкри: "Не съм била в L.A. много отдавна. Страхувам се да отида отново. Липсват ми срещите, близките и семейството, но всичко е толкова объркващо. Кацам на летището, получавам паник атака и не мога да дишам заради светкавиците на камерите. На този етап е странно за мен. Намерих мир, когато дойдох във Великобритания.".

Тя е категорична: "Започнах да мисля за бизнес аспекта на нещата. Наистина имам добър график. Но пресата - да. Тук нещата стоят по различен начин. Не могат да те снимат на главната улица, но в Америка е разрешено. Те го правят повече и повече. Това определено не е добре. Направих първият си филм тук. Завърнах се към младостта си и започнах да мисля за бъдещето си.".

Любопитен е съвета на дизайнера Karl Lagerfield, който й е дал. Той я предупредил да преминава през папараците бързо, все едно я стрелят с картечници. По мнението на Lindsay, фотографите в САЩ са наети да се качат в колата ти и да заснемат първоначалната ти реакция. Те искали да те накарат да си наемеш персонален шофьор, но това било скъпо удоволствие, което не всеки може да си позволи. 

В момента красавицата е в процес на възстановяване от зависимостите си. Тя дори се интересува от исляма. Актрисата открила религията чрез приятели, когато пристигнала в Европа.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: