четвъртък, 30 март 2017 г.

Kim Kardashian се подлага на операция

Госпожа West се бори усилено да забременее отново. Това е причината да претърпи сложна гинекологична интервенция въпреки че лекарите я съветват да осинови дете или да използва сурогатна майка.
Звездата от "Keeping Up With The Kardashians" отчаяно прави опити да увеличи семейството си с още един член. Макар че вече има 3-годишна дъщеря и 15-месечен син oт рапъра Kanye West дамата е решена, че ще легне под ножа, за да се сбъдне мечтата си. В предаването Kim заяви категорично: "Трябва да вляза в болница и да ми поправят матката, защото реших, че ще опитам да имам още едно дете. Не е ли вълнуващо?".

Въпреки идеята на американката семейството й е загрижено за нея и дори е озадачено. По-малката й сестра Kendall Jenner каза: "О, Боже! Бях сигурна, че ще го направи.". Corey Gamble, който е бившият приятел на Kris Jenner, пък допълни, че не желае красавицата да предприема рисковани действия.

По време на груповият разговор Khloe попита каква операция е необходима точно, а Kardashian разкри: "Трябва да си направя операция на матката, трябва да я пооправят, да я изчистят, защото има съединителна тъкан. Това наистина ще е много рискована бременност, но ще има шанс да забременея.".

В самостоятелно интервю в предстоящият епизод на шоуто брюнетката признава, че това ще е последното нещо, което ще пробва, за да осъществи желанието си. "Да имам още деца със сигурност ще е голяма битка. Преживях толкова много и докторите считат, че не е безопасно за мен да зачена отново, но тази интервенция ще е последният ми опит."., споделя още тя.

36-годишната телевизионна знаменитост не крие, че е имала проблеми с предните си две бременности. След раждането на Saint в матката на Kim заседнала плацента, която явно й пречи да има още бебета. Любопитното обаче в случаят е, че никой не знае мнението на съпругът й - дали той иска да има още деца, какво мисли за операцията на жена си и т.н.



Няма коментари: