сряда, 1 март 2017 г.

Jason Statham: Sylvester Stallone е вдъхновение

Актьорът счита, че колегата му е в топ форма дори и на 70 години. За него той е пример не само в областта на киното, но и в тренировките.
Statham гледа на Stallone като вдъхновение и се старае да му подражава. През юли Jason ще навърши 50 години. Освен това ще стане и татко за първи път. Годеницата му Rosie Huntington-Whiteley е бременна, но все още двойката не е разкрила пола на детето.

Въпреки напредъка на годините мъжагите не се отказват от фитнеса и от спорта. Според англичанинът, Sylvester изглежда по-добре от всякога. Звездата от филма "Rocky" не е първа младост, но това не пречи да служи за пример на по-младите. 

Артистът от "The Transporter" е решен, че иска да прилича на идола си. "Движа се по-добре, отколкото съм свикнал. Чувствам се пъргав. Всичко е въпрос на тренировка, ядене и спане. Всичко това оказва влияние на състоянието ми. Справям се все по-добре в тези неща. Sly е по-възрастен с 20 години и все още изглежда добре. Той е моето вдъхновение.". заяви категорично пред списание "Men's Health" Statham.

Той допълни, че има да учи още много от колегата си. "Той има голяма увереност и страхотни идеи за това какво ще се случи. Не работи по учебник и не се учи от филмовото училище. Той е Rocky. Това е той. Всичко, което прави, е като естествено натягане. И като във всеки бизнес, когато видиш някой да си върши работата добре, можеш да се превърнеш в гъба. Да го изсмучеш.", споделя още красавеца.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: