сряда, 29 март 2017 г.

James Arthur: Подложени сме на напрежение

Певецът призна, че той и колегите му в поп музиката са си поставили високи стандарти. По този начин те мислят, че ще удоволетворят феновете си, но губят призванието си.
29-годишният британец, който спечели "X Factor" през 2012-та благодарение на ментора си Nicole Scherzinger, разкрива, че по време на шоуто е преживял голям стрес. Случвало се е да бъде откаран в болница по време на живите изпълнения със симптоми на свръхтревожност. С течение на годините младежът осъзнал как да се пребори с този порок.

"Има много напрежение, на което са подложени поп изпълнителите. Считам, че голяма част от това се дължи на факта, че сами се подлагаме на него. В съзнанията ни ние изграждане големи, големи стандарти, които да покрием, защото мислим, че хората го желаят от нас. Когато обаче те паднат разбираме, че хората просто искат да правим музика и да се представим по най-добрият начин, на който сме способни. Това, което би ни спряло обаче е тревогата.", заявява James пред "MTV News".

Звездата съчувства на всеки, който има неговият проблем и обяснява как се е справил с него. Arthur просто се фокусира над настоящето и не мисли за миналото или бъдещето.

Точно така постъпва с критиките, които се появиха по негов адрес след появата на втория му студиен албум "Back from the Edge", който излезе през октомври 2016-та. Парчето "Say You Won't Let Go" оглави музикалните класации по целия свят и въпреки това певеца вярва, че прави това, за което е призван. "Да се завърнеш е като да се завърна към целта си. Наистина съм доволен, че се захванах отново с работа и към това да съм зает всеки ден. Това е нещото, което обичам да върша.", каза още за медията момчето от Middlesbrough

Близо три години той се бори с приказките относно хомофобските си текстове и дори отмени всички свои участия и ангажименти, както и напусна лейбъла на Simon Cowell "Syco".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: